Dnes je Čtvrtek, 16. května 2024, svátek má Přemysl
Kontaktní E-mail  

reklama - Sdružení Veleta, o.s.Reklama
 Články   Legislativa   Pomůcky   Adresář služeb   Poradna   Periodika   Servis pro NNO   Diskuse   Ankety   Kontakty  


Vyhledávání

 
 

 
Upozornění

 
3... Nejnavštěvovanější

 
3... Nejdiskutovanější

 
Informace

 
Webinfo


 

Diskusní fórum
Odpovědět na příspěvek  Odpovědět na příspěvek
Zpět na příspěvky  Zpět na seznam příspěvků
 
P Ř Í S P Ě V E K
 
Přišla mi petice k tomuto tematu : "Vedení SLL Janské Lázně rozhodlo, že v září 2013 dojde k uzavření komplexu dětské léčebny Vesna. Péče o děti by měla být přestěhována do jiného objektu, který má však mnohem menší kapacitu a jeho okolí není příliš vhodné k pohybu dětí. V květnu se má propouštět 100 zaměstnanců, z toho bude 80 lidí ze zdravotnického personálu. Pokles v počtu klientů a propuštění zaměstnanců způsobí existenční problémy i mnoha firem v Janských Lázních, které jsou na lázních existenčně závislé (ubytovny, restaurace, obchody, pizzerie). S touto situací se nehodláme smířit. Vesna byla, je a doufáme, že i bude jedna z nejlepších dětských léčeben pro handicapované děti. Proto žádáme vedení SLL Janské Lázně, aby hledalo taková úsporná opatření, která povedou k zachování lázeňské péče pro děti v kompexu Vesna". Co vy na to?

Autor : Mirek, přidáno 28.04.2013 ( 08:39 )
 
R E A K C E
 
Ještě - zde je link na petici proti zrušení léčebny VESNA v Janských Lázních http://www.jednej.cz/petition.php?id=2257

Autor : Mirek, přidáno 28.04.2013 ( 09:05 )
 
Problém není ve Vedení Vesny, ale v současné vládě a asociálnímu člověku Heger, který zastupuje TOP09. Odstraněním této skupiny politiků z vedení země a Hegra z vedení ministerstva je prvním krokem a předpokladem zachování i Vesny jako zdravotního objektu. Tuto léčebnu stavěly za ,tehdy tzv. devize, Italské stavební a dodavatelské firmy. Původně byly děti umístěny v budově jejichž umístění ve středu města vytvořilo pro děti malé vězení.

Autor : Čtenář, přidáno 28.04.2013 ( 20:57 )
 
No vidíte,pan Krása nic neví a tak ,na otázku jestli bude nějak reagovat,odpoví ,že o ničem neví tak proč by reagoval.Nikdo se na něj neobrátil.Až se někdo obrátí tak to už bude vše rozhodnuto s jeho reakce bude na dvě věci - na nic a na h....

Autor : Čtenář, přidáno 29.04.2013 ( 15:40 )
 
Počkejte, a co jako by měla NRZP s tím udělat? Janské Lázně jsou stále státní. Zde alespoň oblbují lidi a zachovají dětskou léčebnu v minimálním počtu míst. Klimkovickou dětskou léčebnu zlikvidovaly zcela a totéž platí o dětské léčebně Karviná Darkov. To je důsledek reforem Hegra a pokud si pamatuji,tak i NRZP požadovala změnu a zachování možnosti léčit se .To však ani Hegra a ani spolek Drábek a Mullerová NEZAJÍMÁ. CO KDYBY JSME SE AKTIVNĚ TOHO ZÚČASTNILY A NEBÁLY SE BÁT TŘEBA I ŽALOBY,jako první charakterní občanka se zdravotním postižením ,která podala ŽALOBU.

Autor : Obrnář 3, přidáno 29.04.2013 ( 20:22 )
 
No jak vidím,je nejlepší sedět na prdeli a čekat.A pak s velkou slávou protestovat,když je už pozdě.Protestovat se má hned,když se dovím nějakou nepravost.A i od toho je NRZP.ale pan Krása čeká,sedí na zadku ale pak začne protestovat když je už pozdě.

Autor : Čtenář, přidáno 30.04.2013 ( 07:59 )
 
Dobře a proč takto podobně a oprávněně neutočíte i na ostatní spolky, které pomohly a prý převzaly postavení po likvidovaném SI? Mohu zde citovat názvy,které za tou pecí sedí a co je horší,dokonce měly tu DRZOST a podporovaly na počátku Drábkovy reformy. Proč neútočíte i na jejich opatrnost, nezájem a srabovství?????

Autor : Obrnář 3, přidáno 30.04.2013 ( 14:54 )
 
Zpět Zpět na seznam příspěvků
Odpověďet na příspěvek
 
Název reakce : max. 50 znaků Smajlík : připojí se k textu odpovědi
nesmíchzklamánívelký smíchškodolibostpomocvelké zklamání
 
Text : max. 2500 znaků
 
Jméno : max. 10 znaků E-mail : max. 40 znaků
 
Info E-mail : max. 40 znaků  
Info E-mail slouží pro informováni o každé nové odpovědi příspěvku na který odpovídáte a není nikde zveřejňován !
 
Do pole "kontrolní kód" opište prosím číslo z následujícího obrázku
kontrolní kód

Kontrolní kód :
 

Copyright © 2000-2024 Sdružení Veleta, o.s., Developed by Robert Zaborowski, Pulzní magnetoterapie